Kledingstukken die het investeren waard zijn

Kledingstukken zijn soms hoog geprijsd. Sommige mooie items die op je wensenlijstje staan kunnen misschien zo duur zijn dat je ze niet een twee drie gaat kopen. Hoewel prijs niet altijd wat zegt over hoe kwalitatief goed een product is, zijn er sommige (duurdere) kledingstukken die wel echt het geld waard zijn. Door juist te investeren in deze producten kun jij langer met deze kledingstukken doen en weet je dat hier meer aan hebt. Maar waar kun je vooral wel wat meer geld aan uitgeven?

De perfecte jeans

Spijkerbroeken zijn veelzijdig, praktisch en in veel situaties geschikt om te dragen. Daarom mag ook dit kledingstuk ontbreken in jouw kledingkast. Wanneer je kiest voor jeans die je perfect past en een fit heeft wat perfect past bij de truien en andere kledingstukken die je hebt, weet je zeker dat je hier veel aan gaat hebben. Bedenk van tevoren wel model het beste bij jou past. Of dit nu is omdat dit het fijnst zit, het beste past bij je lichaamstype of juist omdat het past binnen jouw stijl: investeer in een spijkerbroek waarin jij kan leven

Weerbaar tegen regen en kou

Dames jassen zijn essentieel om jou te kunnen beschermen tegen de regen en kou. Ook bij jassen geldt dat dit soms een forse investering kan zijn. Kwalitatief goede jassen kunnen best prijzig zijn maar tegelijkertijd is dit het zeker waard. Als je kijkt hoe vaak je dit draagt, valt dit eigenlijk heel erg mee. De perfecte jas is natuurlijk erg afhankelijk van wat je doet en wat jouw voorkeuren zijn. Wanneer je veel kilometers aflegt buiten – fietsend of wandelend – is een waterdichte jas een uitkomst. Maar wanneer dit niet het geval is, is een stoffen variant ook een prima keuze. Ook in lengte zit verschil. Voor de winter kan het extra fijn zijn om voor een lang model te kiezen terwijl in de zomer een kortere variant prettig kan zijn. Bepaal dus vooraf zelf wat jij belangrijk vindt om zo tot de juiste keuze te komen!

Multifunctionele schoenen

Hoewel schoenen niet per se onder kledingstukken vallen, is het ook zeker iets wat het investeren waard is. Door te kiezen voor schoenen die je op veel manieren en in combinatie met veel verschillende soorten kleren kan combineren, heb je hier het meest aan! Denk bijvoorbeeld aan stevige, goede en neutrale sneakers of laarzen. Ook wandelschoenen vallen hieronder. Hoewel de investering groot lijkt, is het veel waard dat je hier veel en lang op kunt lopen! Kies daarom voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.