wellness

Even heerlijk tot rust komen. Ontspannen. Eventuele stress van je af voelen glijden. Het kan met wellness. Puur genieten van warmte in de sauna’s, ontspannen tijdens een welverdiende massage. Wat zijn leuke wellness arrangementen? Dat vertellen we je in dit artikel.

Leuke wellness arrangementen

  • Sauna’s en baden
  • Massage arrangement
  • Beauty arrangement
  • Wellness arrangementen met overnachting

Wellness arrangement met sauna’s en baden

Een sauna is niet alleen heerlijk om in te relaxen en verkwikkend. Het draagt ook nog eens bij aan je gezondheid. Het verbetert je weerstand, biedt verlichting aan eventuele klachten als gewrichts- en spierpijn, en het zorgt voor een gezonde huid. Nog een bijkomstig voordeel is dat het nog wat extra lichaamsvet verbrandt. Genoeg redenen dus om eens een leuk wellness arrangement te boeken met en sauna.

Tussen de saunabezoeken door kun je bijkomen in een warm bad. Dat kan een zwembad zijn, maar ook een bubbelbad. Deze bieden dezelfde voordelen als een sauna: het warme water verlicht spier- en gewrichtspijnen. In een bubbelbad zorgen de masserende bubbels weer voor een betere bloedsomloop.

Dagje wellness met massage arrangement

Ook massage is een populair (en leuk!) wellness arrangement. Je krijgt meteen weer nieuwe energie. De masseurs (en masseuses) weten precies wat jij nodig heeft om je lichaam en geest weer helemaal te laten ontspannen. Met diverse massagetechnieken bevordert een professionele wellnessmasseur jouw bloedsomloop, verlichten ze eventueel aanwezige spierpijn en voel je de spanningen in je lijf eruit lopen. Ook helpen ze eventueel jou van je vermoeidheid af.

Voorbeelden van massages die je zou kunnen kiezen is een American impact massage, shiatsu massage of een hot stone massage. Bij deze laatste zorgen het gewicht van de warme stenen op je lichaam na de massage voor een extra intensieve beleving van de massage. En ook hier biedt het weer voordelen voor je gezondheid. De afvalstoffen worden beter afgevoerd en herstelt het je lichaam.

Beauty arrangement

Schoonheid zit natuurlijk niet alleen maar van binnen. Ook aan de buitenkant willen we er allemaal op en top uit (blijven) zien. Kies in dat geval eens voor een beauty arrangement tijdens een dagje wellness. Met een pedicure, manicure en/of één van de verschillende gezichtsbehandelingen ziet u er weer helemaal topfit uit. De schoonheidsspecialisten reinigen je huid, verwijderen onzuiverheden en zorgen voor een verfrissend gevoel. Dat doen ze door het geven van tal van massages, maskers, lotions en crèmes. Ook kunnen de schoonheidsspecialisten nog even extra aandacht besteden aan je wenkbrauwen, wimpers en scheren zij eventueel je benen of bikinilijn.

Leuke wellness arrangementen met overnachting

Is één dag net niet genoeg? Of wil je gewoon het hele wellnesspakket verdeeld over een paar dagen? Boek dan een wellness arrangement met overnachting. Je wordt dan uitgebreid en vriendelijk ontvangen met een bakje koffie of thee en vervolgens kun je de hele dag lekker gebruik maken van de sauna, baden en het Oosters badhuis. Aansluitend wacht er nog een verzorgende gezichtsbehandeling op je. Op de tweede dag van dit weekendje wellness start je met een gezond ontbijt. Daarna kun je ook nu weer de hele dag gebruik maken van de sauna, baden en het Oosters badhuis. Je sluit de dag af met een volledige ontspannende lichaamsmassage (die een uur duurt!). De derde dag is de dag dat je weer als een herboren mens naar huis vertrekt. Natuurlijk wel eerst na een uitgebreid ontbijt.